USP 1
USP 2
USP 3
USP 4

LarryvsHarry

Bakfietsen zijn al tijden een flexibele oplossing voor kleine vrachten in de stad maar de echt Cargo Bike Revolutie is nog maar net begonnen. Boodschappen, kinderen, de hond, materialen van de bouwmarkt; alles gaat met gemak in of op de bak.

De LarryvsHarry Bullitt is kwalitatief gebouwd, gaat ontzettend lang mee en zorgt zo voor eindeloos veel plezier en gemak. Het is meer dan een machine en wordt inmiddels bejubeld door families, fietskoeriers, bedrijven en avonturiers van over de hele wereld voor dagelijks gebruik tijdens voor hun ritjes van A naar B. Degelijkheid is waar The Bullitt bekend om staat en dat zal in de toekomst ook zeker blijven met de elektrisch ondersteunde modellen. De eBullitt’s met Shimano middenmotor maken van lange afstanden, steile bergen of een beperkt uithoudingsvermogen geen obstakel. Iedereen verdient een fietsrit met de zon in het gezicht en de wind in de rug.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies