USP 1
USP 2
USP 3
USP 4

LarryvsHarry LarryvsHarry Canopy + HCB + Twin Seats + 2 Belts

Terug naar overzicht

1.339,00 Incl. btw

De meest complete kinderopbouw voor je Bullitt. Deze houdt één of twee kinderen veilig en droog terwijl jij je portie Nederlands weer tot je neemt.

Productomschrijving

Set van 4 losse producten:

De Canopy biedt weerbestendige bescherming voor 2 kleine kinderen.De Canopy is een beschermende hoes met een aluminium frame, gemaakt van stevig cordura-materiaal, niet-doorzichtig gaas en heldere ramen, die een goede balans biedt tussen veiligheid, weerbestendigheid en een mooi zicht op de buitenwereld.

De geheel nieuwe Twin Seat ontworpen voor twee kinderen.Kuipstoelen en verstelbare 5-puntsgordels voor meer veiligheid en geborgenheid voor uw jonge passagiers en geschikt voor gebruik met baby's en peuters.Ontworpen om perfect te integreren met onze Canopy en Honeycomb Board.

Het hoogontwikkelde, door Larry vs Harry ontworpen Honeycomb Board is gemaakt van een aluminium rooster.Dit ontwerp is enorm sterk en integreert perfect met je fiets, waardoor de basis ontstaat voor een flexibel en volledig modulair vrachtsysteem, of het nu voor personen- of goederenvervoer is.De bovenste laag is van antislip, 3M-textuur, geïnspireerd op skateboard griptape, en behoudt zijn grip zelfs als het nat is.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies