USP 1
USP 2
USP 3
USP 4

Over LiebesRad

Fietsliefhebbers weten ons wel te vinden aan de centrumkant van de Hoogstraat in Eindhoven. Gewaardeerd worden voor onze professionele en mensgerichte service aan sportieve fietsen. Trots zijn we op ons dealerschap van LarrvsHarry Bullitt waarmee we al 15 jaar ervaring hebben. Inmiddels hebben we ons gamma kwaliteitsfietsen aangevuld met merken zoals Kona, Veloe, Omnium, Pelago. En verkopen ook een overzichtelijk "to-go" assortiment met onmisbare producten van Ortlieb, Abus, Gripgrab, Sks, Fizik, Tubus, Continental, Schwalbe, en Orange Seal.

Onze visie:
We zijn een service gedreven fietsenzaak. We onderhouden en repareren zowel moderne racefietsen, gravel racers, mountainbikes, cargo fietsen en woon-werk-verkeer. Een fiets is zoveel meer dan een vervoersmiddel en dat uw tweewieler belangrijk voor u is, vinden we vanzelfsprekend. We doen er alles aan om u en uw fiets de beste service te verlenen en u zo snel en goed mogelijk weer op weg te helpen.

In onze winkel verkopen we sportieve fietsen en accessoires gericht op vrije tijd en woon-werk-verkeer. Met duurzaamheid hoog in het vaandel kiezen we onze producten kritisch en bewust. We werken alleen met merken van de hoogste kwaliteit. Als onafhankelijk bedrijf kunnen we met trots zeggen dat het bij ons om de mens en niet om de cijfers gaat.

06 33 086 686 - Hoogstraat 151a - 5615PC Eindhoven

Openingstijden:

Dinsdag09:00-17:30u
Woensdag09:00-17:30u
Donderdag09:00-17:30u
Vrijdag09:00-17:30u
Zaterdag10:00-17:00u
Zondaggesloten
Maandaggesloten


Powered by https://embedgooglemaps.com/en/ & maxvisits

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies