USP 1
USP 2
USP 3
USP 4

Abus Schijfremslot Abus Granit Detecto 8077 Xplus zwart

Terug naar overzicht

149,00 Incl. btw

Veiligheid opnieuw uitgevonden. Het ABUS schijfremslot GRANIT™ Detecto XPlus 8077 zet de maatstaven bij kwaliteit, bescherming en comfort.

Directe checkout

Productomschrijving

Het begint met het juiste materiaal. In dit geval taai, gehard speciaalstaal voor slotpen, behuizing en dragende onderdelen van het vergrendelingsmechanisme. De ingebouwde ABUS XPlus cilinder is zelf tegen manipulaties geoptimaliseerd, bijv. tegen picking-aanvallen.

Ook elektronisch speelt de GRANIT™ Detecto XPlus 8077 in de eerste klasse. De alarmfunctie met 3D Position Detection reageert gevoelig en met 100 dB op braakpogingen. Hierbij weet een automatisch remschijfdetectiesysteem exact wanneer het slot voor beveiligen van uw bike op de schijf zit of niet. Zo kan de GRANIT™ Detecto XPlus 8077 comfortabel worden getransporteerd, zonder dat het alarm afgaat. En de verschillende gekleurde LED's informeren u in één oogopslag over de activiteiten en batterijstatus.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies