USP 1
USP 2
USP 3
USP 4

Abus Vouwslot met Alarm, Abus Bordo Granit Xplus 6500KA/120 SH

Terug naar overzicht

197,00 Incl. btw

FIETSVEILIGHEID OP HOOG NIVEAU -De BORDO GRANIT™ 6500KA beveiligt uw fiets optimaal: met een gevoelig alarmsysteem, sterke stalen stangen en ingebouwde XPlus precisie-schijvencilinder.

Directe checkout

Productomschrijving

Dit vouwslot biedt het hoge ABUS beveiligingsniveau 15. De 5,5 mm dikke staven van speciaal gehard staal zijn gekoppeld met speciale klinknagels. Met het zgn. ABUS Link Protecion Shield bieden deze klinknagels robuuste bescherming tegen aanvallen met een zaag. Zij dragen ook bij tot de flexibiliteit van het slot. De ABUS XPlus cilinder verhoogt de veiligheid door maximale bescherming te bieden tegen manipulatiepogingen zoals picking.

BORDO™ 6500KA is een alarmslot dat bij beweging een 100 dB luide waarschuwingstoon activeert. Door het intelligente ABUS-alarmsysteem hoeven uw buren niet langer te wanhopen over voortdurende valse alarmen. Het volle alarm wordt alleen geactiveerd bij een vermoedelijke aanval - toevallige stoten en bewegingen leiden slechts tot een korte waarschuwing van 5 seconden.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies