USP 1
USP 2
USP 3
USP 4

The best cargo bike of the universe!

Wendbaar, veelzijdig, licht, en oersterk

Dé Cargo Bike Revolutie is begonnen. Boodschappen, kinderen, de hond, materialen van de bouwmarkt; alles gaat met gemak in of op een Bullitt. Deze stevige alleskunner heeft zich zelf over de afgelopen decennia bewezen en is alle bakfietskinderziektes al lang en breed ontgroeid. Gun jezelf echte vrijheid. Sta bij elk stoplicht vooraan en manoeuvreer je met gemak door elk steegje. Eens een Bullitt altijd een Bullitt. 

Bakfietsen zijn al tijden een flexibele oplossing voor kleine vrachten in de stad maar de échte Cargo Bike Revolutie is, zeker in Eindhoven, nog maar net begonnen. Boodschappen, kinderen, de hond, materialen van de bouwmarkt; alles gaat met gemak in of op

10 goede redenen voor een Bullitt

Een BULLITT in plaats van je fiets!
Lichtgewicht en daardoor makkelijk hanteerbaar. Bullitt’s kunnen niet alleen veel meenemen. Ze zijn smal, van zichzelf niet breder dan een stuur en hierdoor goed wendbaar. Het lage zwaartepunt zorgt voor goede wegligging en maakt hem ook aan de hand makkelijk hanteerbaar. Eigenlijk rijdt hij lekkerder dan menig normale fiets.

Een BULLITT in plaats van je auto!
Zeg nou zelf, hoe vaak rijdt je met je auto een afstand die je ook gemakkelijk fietst. Alleen omdat je ergens iets wil ophalen wat niet op je bagagedrager past. Op een Bullitt kan je veel meenemen.

Een BULLITT in plaats van een andere bakfiets!
Meest goed uitgewerkte bakfiets ter wereld. Meest betrouwbaar, larryvsharry heeft meer dan 15 jaar aan hetzelfde product geschaafd.
-Geen kinderziektes meer in Fiets en accessoires, alles is tot in perfectie uitgewerkt!
-Geen rare onderdelen. Op de nagenoeg onverwoestbare stuurstang en standaard na, heeft de Bullitt alleen maar gangbare fietsonderdelen.
-Opbouw naar wens. Waar andere familie bakfietsen een vaste vorm hebben kan een Bullitt aangeschaft worden als familie bakfiets met bijvoorbeeld een huif(canopy) en wanneer de kinderen de bakfiets ontgroeid zijn kan de fiets aangepast worden naar de nieuwe wensen als een soort modulair systeem.

Een BULLITT in plaats van je moederfiets!
Een traditionele moederfiets is zwaar, log, hoog en wankel. Een geparkeerde Bullitt kan vanwege zijn brede standaard nooit omvallen. Ook tijdens een partijtje apenkooien ondertussen dat jij opzoek bent naar je handschoenen. Zelfs rijdend bij glad weer heeft de BULLITT een super wegligging doordat het laadgewicht dicht bij de grond ligt. Deze 50 tot 70 cm lagere zit heeft naast dat je je kinderen niet hoog hoeft te tillen het voordeel dat als je toch kapseist de grond al een stuk dichte bij is en je kids een stuk veiliger zijn binnen de breedte van het frame. 


Een BULLITT ipv een aanhanger!
Met je passagier voorop de heb je beter contact dan in een aanhanger. Ook is het een groot voordeel dat je elkaar kan zien zien tijdens de rit. Ook voor een honden is de Bullitt ideaal; met de neus in de wind kan ook een eigenwijze viervoeter door zijn baasje in de gaten gehouden worden. Zo ben je echt samen op pad en dat maakt, zonder dat je telkens achterom hoeft te kijken een ritje veel leuker

Een BULLITT ipv de sportschool!
Vergeet die bootcamp training met traktor band, wat pas echt een leuke uitdaging is, is met je volgeladen BULLITT op snelheid te blijven trappen. Skip de wekelijks circuit-traingen en doe je zaterdagse boodschappen eens zonder de ondersteuning maar met je gezin. En wil je echt een goede HIIT, meld je voor de fun aan bij een lokale fietskoerier voor een pakketronde en kom er achter waarom de BULLITT wereldwijd de meest gebruikte koeriers cargo fiets is.

Een BULLITT ipv van je modelbouw trein!
De Bullitt is werkelijk een genot om aan te sleutelen, voor sommige een ware hobby. Verander zo nu en dan de fiets naar de wensen van het moment.

Een BULLITT ipv je bedrijfsbus!
Een Bullitt heeft een platform met meerdere bevestigings mogelijkheden. Bouw zelf iets naar wens of kijk eens naar de kwalitatieve bakken van Convoy of Rhino. Voor een groter laadoppervlakte staat er in de toekomst de BullittX geplant. Vraag naar de levertijden.

Een BULLITT ipv belasting betalen!
Een auto minder scheelt al snel €700 wegenbelasting, geen brandstof scheel al snel €450 euro btw. En het ligt helemaal aan je fiscale omstandigheden maar als ondernemer kan een eBULLITT met een waarde ven €5449, onder de streep meer dan €3400 goedkoper uitvallen door gebruikt te maken van btw-aftrek, MIA, KIA en VAMIL. Kijk hier voor meer info maar ieder zijn vak.. dus vraag vooral je boekhouder. 

Een BULLITT ipv je partner?
Grapje, het tegendeel is waar. Een BULLITT is niet alleen cool en super sexy maar met alle besparingen in tijd en geld hou je genoeg levensruimte over voor de zaken die er echt toe doen.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies