USP 1
USP 2
USP 3
USP 4

Ortlieb Rugzak Ortlieb Velocity PS 23 L rooibos

Terug naar overzicht

117,00 Incl. btw

De klassieker onder de waterdichte koeriersrugzakken is ook verkrijgbaar in het PVC-vrije PS33 nylonweefsel en met een volledig nieuw kleurenconcept.

Directe checkout

Productomschrijving

Hij is gewoon onverslaanbaar voor het dagdagelijkse gebruik op school, bij studies, tijdens het sporten en in de vrije tijd – en voor op weg naar het werk. De Velocity PS is robuust en waterdicht en zijn bijzonder handelsmerk is het fijne rugkussen dat voor een goede achterventilatie zorgt. Nu werd het draagsysteem, in het bijzonder de schouderbanden, ergonomisch geoptimaliseerd – voor een nog comfortabeler draaggevoel. De heupriem is gemakkelijk verstelbaar en zelfs compleet afneembaar.

De toegang en berging zijn door de rol-klittenbandsluiting ronduit eenvoudig. Als bijvoorbeeld de klittenbandklep dan al eens na vele jaren intensief gebruik versleten is, kan je jouw Velocity naar ORTLIEB zenden, de klep laten vernieuwen en jouw rugzak zijn wedergeboorte laten vieren. Alle componenten van de rugzak zijn eenvoudig te vervangen of te repareren. Zo wordt de Velocity een duurzame, levenslange begeleider.

De Velocity beschikt naast het grote binnenvak met ritssluiting ook over een gestoffeerd vak voor een laptop.

De bescherming tegen scherpe kanten aan de onderste hoeken beschermt tegen slijtage. Aan de klittenbandklep kan er aanvullend een achterlicht of kan de fietshelm bevestigd worden. Zoals alle producten van ORTLIEB natuurlijk duurzaam Made in Germany.

OVERIGE PRAKTISCHE DETAILS:

+ Draaggreep
+ Bost- en heupriem afneembaar
+ Binnentas met vak voor een laptop
+ Houder voor optioneel achterlicht of helm

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies