USP 1
USP 2
USP 3
USP 4

Ortlieb Stuurtas Ortlieb Ultimate Six Classic 6,5 L U6, oranje

Terug naar overzicht

69,00 Incl. btw

De Ortlieb Ultimate Six Free 6,5L stuurtas is gemaakt van polyester en kan eenvoudig aan het stuur van uw fiets worden bevestigd en is voorzien van een transparant vak op de deksel waarin u uw telefoon of GPS kunt opbergen en in het zicht kunt houden.

Directe checkout

Productomschrijving

De Ortlieb Ultimate Six Free 6,5L stuurtas in oranje is het perfecte accessoire voor jouw fietstochten. Deze tas is gemaakt van polyester en kan eenvoudig aan het stuur van uw fiets worden bevestigd en is voorzien van een transparant vak op de deksel waarin u uw telefoon of GPS kunt opbergen en in het zicht kunt houden.

Bovendien is deze tas waterdicht, waardoor je spullen altijd beschermd zijn tegen regen en vocht. Het deksel, dat kan worden vergrendeld, heeft een magnetische sluiting voor extra veiligheid en gemak.

Bij de Ortlieb Ultimate Six Free 6,5L Stuurtas in Oranje zit ook een schouderband, zodat je hem mee kunt nemen als je van de fiets stapt. Het heeft ook ventilatiesleuven op het deksel om vochtophoping binnenin te voorkomen.

Deze tas is 18 cm hoog, 24 cm breed en 13 cm diep, heeft een inhoud van 6,5 liter en weegt 570 gram. Als je op zoek bent naar een duurzame, praktische en opvallende tas, dan is de Ortlieb Ultimate Six Free 6,5L stuurtas in oranje de perfecte keuze voor jou.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies