USP 1
USP 2
USP 3
USP 4

Ortlieb Organizer Ortlieb Commuter Insert for Pannier grey

Terug naar overzicht

44,95 Incl. btw

Als je een Ortlieb fietstas wilt ordenen, geen gerommel, geen gezoek, geen tijdverlies. met de Office Organizer ben je perfect georganiseerd – en heb je al wat belangrijk is bij de hand.

Directe checkout

Productomschrijving

Je bezit een ORTLIEB Back-Roller? Of een Bike-Packer of Velo-Shopper? En je gebruikt deze tas ook om naar het werk te rijden? Dan is dit hier voor jou! De Commuter Insert wordt thuis beladen – met laptop, lunchbox, documenten, drinkfles, pennen, smartphone … zelfs een trui of een paar schoenen om te wisselen, vinden daarin een plekje. En daarna wordt hij gewoon in de fietstas gezet. Het voordeel: alles is steeds goed gesorteerd, niets verdwijnt meer in de dieptes van de tas – en jij hoeft niet meer lang te zoeken. Dit opbergsysteem maakt niet alleen kantoorpendelaars, maar ook iedereen die in Coworking-Spaces, in cafés of bij de klant werkt – of naar school of de universiteit gaat - enthousiast. Met de Commuter Insert ben je altijd optimaal gesorteerd en georganiseerd en verspil je geen tijd meer om jouw spullen te zoeken.
De Commuter Insert bestaat uit licht en toch stabiel nylonweefsel. Direct onder de draaggreep bevindt er zich een gestoffeerd vak voor laptop of tablet. Daarvóór is er een vak voor pennen aangebracht en ook twee vakken voor smartphone en geld – met geïntegreerd sleutelkoord. Het grote binnenvak biedt voldoende plaats voor proviand en extra kleding.

OVERIGE PRAKTISCHE DETAILS:

+ Stabiel en stevig ook in lege toestand
+ Twee zijdelingse houders voor drinkfles etc.
+ Vlakke nettas bv. voor fietsslot
+ Schuimkussen aan de zijkanten en op de bodem
+ Geschikt als inzetstuk voor elke ORTLIEB Back-Roller, Bike-Packer en Velo-Shopper
+ Toegang tot de binnentas van de fietstas is desondanks mogelijk

Afmetingen laptopcompartiment:

Hoogte: 35cm | 13.8 inch

Onderste breedte: 22cm | 8.6 inch
Bovenste breedte: 30cm | 11.8 inch

Diepte: 3cm | 1.2 inch

 
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies