USP 1
USP 2
USP 3
USP 4

Ortlieb Bike Pack Ortlieb Seat-Pack QR 13L black-matt

Terug naar overzicht

180,00 Incl. btw

Op naar het volgende Dogpacking of gewoon Bikepacking avontuur! Het belangrijkste stuk van jouw Bikepacking-uitrusting, het ORTLIEB Seat-Pack, wordt met extra sterke klittenbandsluitingen gewoon aan de zadelpen gemonteerd.

Directe checkout

Productomschrijving

Aan de zadelpen gemonteerd heeft de tas een praktisch neveneffect: de zadeltas dient tegelijk als beschermplaat op het terrein. Het ruime, waterdichte Seat-Pack zorgt er op betrouwbare wijze voor dat er nog wat extra spullen meegenomen kunnen worden. De tas is door het zijdelings afspannen van de rolsluiting slim tussen 8 en 16,5 L resp. tussen 4,5 en 11 L volume te variëren en dit afhankelijk van de tijdspanne dat je onderweg bent. Een extra ventiel zorgt snel en eenvoudig voor compressie en nog meer compactheid. Voor een daguitstap kan je het Seat-Pack ideaal als vervangmiddel van een rugzak gebruiken en dit of je nu met de cross- of mountainbike, met de racefiets of elektrische mountainbike op pad bent. De tas is in twee maten verkrijgbaar.


Zes centimeter aanbrenghoogte aan de zadelpen volstaan al voor de kleinere van de beide tassen, daarom is de compacte variant ideaal voor kleinere framegroottes, Fullys en bikes met neerlaatbare zadelpen.

 

OVERIGE PRAKTISCHE DETAILS:

+ versterkt weefsel op de contactpunten voor het zadel
+ verticale Daisy Chain voor achterlicht
+ ook geschikt voor carbon-zadelpennen
+ licht gewicht
+ vier 3M Scotchlite reflectoren voor verschillende roltoestanden

Op YouTube kunt u de bevestigingsband zien.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies