USP 1
USP 2
USP 3
USP 4

Omnium Mini-Max

Terug naar overzicht

2.999,00 Incl. btw

De Omnium Mini-Max V3 laat je glimlachen. Hij rijdt als een gewone fiets maar met meer plezier, meer mogelijkheden en meer comfort. Deze lichtgewicht Kopenhagense koeriersfiets houdt het midden tussen de Mini en de Cargo.

Directe checkout

Productomschrijving

De Mini-Max V3 allemaal! Dezelfde snelle en lichte Omnium zoals je hem kent, nu met verstelbare rocker dropouts! Met de grote comfortabele banden en betrouwbare steekassen van de WiFi, nu gecombineerd met de nieuwe super functionele dropouts, hebben we opnieuw het gevoel dat we de ultieme bakfiets waarbij veelzijdigheid bovenaan de lijst staat.

Dankzij de verstelbare rocker-dropouts kun je verschillende aandrijflijnopties gebruiken (sorry, niet tegelijkertijd), variërend van externe versnellingen met een derailleur tot interne versnellingen en riemaandrijving! Je kunt het zelfs repareren als je zo'n gek bent! Dankzij de verwisselbare inzetstukken kunt u kiezen tussen steekas en snelspanner, afhankelijk van de afstand van uw achternaaf en de keuze van de versnellingscomponenten. Misschien zelfs een reserveset meenemen om indien nodig gemakkelijk een kapotte tandwielhanger te vervangen.

De Omnium Mini-Max V3 is met de grote comfortabele banden en betrouwbare steekassen van de WiFi, nu gecombineerd met de nieuwe super functionele dropouts, hebben we opnieuw het gevoel dat we de ultieme bakfiets waarbij veelzijdigheid bovenaan de lijst staat.

De Mini-Max is het middelste kind van het stel, met het beste van zowel de Cargo als de Mini. Door de kortere wielbasis rijdt hij meer als een normale fiets, wat resulteert in een kleinere draaicirkel en een grotere wendbaarheid.

Hoewel het rek de hoorns mist die je wel op de Cargo ziet, is het wel compatibel met de verlengstangen en kan het nog steeds behoorlijk indrukwekkende ladingen aan!

Dat het voorwiel meer in het midden van de bagagedrager staat, is positief voor de besturing en wegligging, terwijl de stabiliteit bij zware belading iets minder is dan die van de Cargo.

De Mini-Max is voor degenen die waarde hechten aan snellere bochten en een krappere parkeerplaats, en niet noodzakelijkerwijs op zoek zijn naar maximale transportcapaciteiten op de reguliere weg.

Best sold with

related-products-subtitle

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies